Ce semnificație ascunde ziua de 8.08. Te vei cutremura

 
Ce semnificație ascunde ziua de 8.08. Te vei cutremura
Ce semnificație ascunde ziua de 8.08. Te vei cutremura

Numerologia este limbajul universal al numerelor. Fiecare persoană s-a născut cu un set unic de numere. Acestea deschid uși spre adâncurile personalității noastre și arată modul în care interacționăm cu cei din jur, lecțiile pe care le-am învățat, oportunitățile care ni s-au oferit și obstacolele pe care trebuie să le depășim în anumite etape ale vieții noastre.În afară de numerele destinate fiecărei persoane, mai există și seturi de numere sau date care ne pot influența sau schimba viața. Este important să știm care sunt acestea, deoarece energia lor nu trebuie irosită, ci folosită. Deoarece 8 august se apropie rapid, trebuie să știi că nu este o zi ca oricare alta, ci ascunde o semnificație importantă.

Semnificația datei de 8.08

Numărul 808 este un amestec de atribute și vibrații ale numerelor 8 și 0. Deoarece numărul 8 apare de două ori, acest lucru va amplifica energiile. Opt este numărul încrederii de sine și al autorității personale, semnifică optimism, câștiguri monetare și succes în afaceri. De asemenea, semnifică decizii importante, a da și a primi, înțelepciune, inteligență, discernământ și o judecată corectă. Cifra 8 mai este și numărul karmei, al Spiritului Universal al Legii și al Cauzei și Efectului.

Numărul 0 reprezintă potențialul și/sau o alegere, călătoria spirituală, dezvoltarea aspectelor spirituale, ascultarea intuiției, eternitatea și infinitul. Această cifră este legată de forța lui Dumnezeu, de energiile universului și amplifică energia numerelor alături de care se află.

808 este denumit Numărul Îngerului, deoarece ne aduce mesaje de la Divinitate. În această zi trebuie să te rogi la îngeri pentru a te ajuta să scapi de frici și îngrijorări. Doar așa poți să îți dai seama care sunt schimbările pe care trebuie să le faci și care se vor dovedi în cele din urmă benefice pentru tine.

Numărul Îngerului, 808, îți spune că trebuie să fii sigură de calea aleasă pentru a te alinia cu subconștientul tău la cel mai înalt nivel. Viața ta este ceea ce trăiești în fiecare moment, este făcută din alegeri și acțiuni și de aceea trebuie să te asiguri că sunt cele mai bune pentru tine.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?