Ce să faci ca să pastrezi un bărbat o viață întreagă

 

Desigur, acum sunteți nebuni unul după celălalt și pur și simplu adorați să vă faceți pe plac! Cu toate acestea, e o atitudine parcă ruptă din rai nu va dura la nesfârșit. La un moment dat, propriile dorințe vor reveni în prim plan.  Egoismul ucide încet relațiile, în aceeași măsură în care o face însă și sacrificiul! Fă-i pe plac, dar ai grijă să îți respecți în acelaşi timp și independența! Împărțiți vacanțele, weekend-urile la părinți sau ieșirile cu prietenii, astfel încât să vă declarați amândoi mulțumiți!

Constatăm cu tristețe că în societatea contemporană chiar și cele mai sudate relații se prăbușesc, antrenând care într-un castel de cărți de joc și fragilizarea celorlalte perechi din jur. Dacă ai trăit și tu cu impresia că toată lumea din jurul tău se desparte și că nu va mai trece mult și tu și iubitul tău veți avea aceeași soartă, ai ajuns în locul potrivit!

 

Mai multe pe Divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?