Ce răspund zodiile când sunt întrebate dacă au parteneri de viață! Vei rămâne surprins

 
Ce răspund zodiile când sunt întrebate dacă au parteneri de viață! Vei rămâne surprins
Ce răspund zodiile când sunt întrebate dacă au parteneri de viață! Vei rămâne surprins

Unii nativi sunt deschiși la discuții despre viața personala, alții nu. Unele semne zodiacale își trăiesc viața intimă în secret, în timp ce altele se laudă.

Află și tu ce răspund zodiile când sunt întrebate dacă au parteneri de viață.

Scorpion


Apreciază foarte mult intimitatea. Va vorbi rar despre partener, doar în cazul în care este întrebat/ă.

Fecioară

Fecioara este foarte rezervată în legătură cu anumite aspecte ale vieții sale, în special relațiile de iubire. Ea nu va nega existența unui partener dacă va fi întrebată, însă nu este genul de persoană care să povestească cu ușurință. Fecioara iubește cu adevărat și vrea să se asigure că relația în care se află va dura cât mai mult. Așa că s-ar putea să fie mai secretoasă până când o să fie sigură de relație.

Capricorn

Această zodie este doar foarte modestă și îi place să-și țină viața personală cât mai privată. De asemenea, ea este foarte tăcută, și nu doar când vine vorba de relația ei.

Balanță

Balanța este o persoană liniștită și calmă. Indiferent de emoția pe care o simte, chit că este fericită sau supărată, nu se va expune în fața altora. Este foarte bună în a se controla.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?