Ce nu trebuie să facă un cuplu pe Facebook

 

O relație este extrem de intimă și fragilă. E nevoie de multă muncă pentru ca o relație să meargă. Din nefericire, intimitatea, timpul și generozitatea nu sunt cuvinte pe care le-ai asocia cu Facebook. Orice face și orice spune un cuplu pe Facebook poate dăuna relației.Ce să nu faci pe Facebook pentru a nu-ți compromite relația

Nu te certa

Știi vorba americanului “ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas”? Așa e și cu relația voastră. Nu vă certați pe Facebook! Ceea ce apare pe Facebook, rămâne pe Facebook. Neînțelegerile trebuie să rămână între voi. Învață din ele și nu le revărsa pe rețelele sociale.

Nu te expune

Facebook-ul are o groază de aplicații, teste de inteligență sau quiz-uri de testare ale relației. Dacă rezultatele acestora îl includ și pe partenerul tău de viață, nu le publica.

Nu posta declarațiile tale de iubire, nu da check in și nu posta poze cu mesele pe care le luați împreună. Pune telefonul pe silent și pune-l înapoi în geantă. Rețele sociale nu au ce să caute la o întâlnire sau în relația voastră.

Nu fi pasiv-agresiv!

Postările pasiv-agresive de genul “mi-aș dori ca iubitul meu să mă iubească așa de mult” sub poza unei prietene care, de exemplu își aniversează căsnicia, nu fac nimănui niciun bine. Dacă ai ceva de spus, spune-i partenerului în față, nu prin postări pasiv-agresive. În plus, îți vei pune prietenii într-o situație jeantă.

Nu încălca dreptul la intimitate

Una dintre cele mai importante reguli când vine vorba de Facebook! Nu te gândi să postezi o poză de acum 20-30 de ani cu partenerul tău. Are dreptul la intimitate! Nu intra în contului lui și nu posta în locul lui pe Facebook!

Nu îți face un cont comun cu partenerul de viață

Nu e sfârșitul lumii dacă alegeți un asemenea cont, dar devine extrem de confuz pentru prietenii voștri. Transparența și onestitatea sunt calități de admirat, dar ce o să facă prietenii voștri când vor să vă trimită un mesaj pe Facebook, de unde o să știe cu cine conversează?

Sursă: unica.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?