Ce înseamnă, de fapt, când auzi zgomote în urechi

 

Ai auzit vreodată zgomote ascuțite în ureche? Ei bine, iată care pot fi cauzele.Aproape fiecare dintre noi a auzit, măcar o dată, un zgomot ascuțit și prelung în urechi. O infecție, ascultarea unui sunet mult prea puternic, ori înaintarea în vârstă pot fi distruge celulele de la nivelul urechii, determinând trimiterea unui semnal către creier chiar și atunci când sunetul lipsește.

Problema se rezolvă de la sine în unele cazuri. Dacă persistă mai mult de două zile, ori dacă este însoțită de durere, este necesar un control medical, întrucât ar putea fi vorba despre o infecție sau de o afecțiune neurologică.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
BRACON Ioan
12 Mar 23:46
P.S. După scoaterea dopurilor de ceară, la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, s-a insuflat în uurechi aer până am leşinat . La urechea stângă s-a spart timpanul, dar s-a remediat cu tratamenet. A apărut otită şi probleme şi la urechea dreaptă, la care a scăzut mult auzul. Aud pocnituri în ureche, cînd mănânc sau beau apă mai accentuat. În rest sunt sănătos, la 80 de ani. Cine mă poate ajut ? Mulţumesc anticipat.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?