Ce înseamnă dacă visezi că te uiți în oglindă

 

Oglinda este un simbol frecvent întâlnit în vise, având o semnificație puternică și o interpretare foarte profundă. Ce înseamnă când visezi o oglindă? 

În anumite culturi se crede că oglinda este cea care captează sufletul omului, în timp ce, în alte culturi, oglinda este asemuită cu o poartă care poate face legătură între două lumi.

Cu toate acestea, oglinda este o reflexie a noastră, este cea care ne oferă o imagine despre noi, prin urmare este considerată un obiect al autoexaminarii. În plus, există oameni care se folosesc realmente de oglindă pentru a-și putea observa nu doar trăsăturile fizice, ci și pe cele spirituale, căci ei reușesc să vadă astfel aura reflectată.

Oglinda care apare în vis este modul în care noi ne percepem în viață reală sau în care ne dorim să fim percepuți de ceilalți. Dacă imaginea din oglindă este deformată, comparativ ce știm noi în viață reală, atunci visul subliniază o autocritica puternică la nivelul subconștientului.

În anumite interpretări onirice, oglindă simbolizează un prieten drag, o reflexie a ta. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?