Ce înseamnă când visezi struguri

 
Ce înseamnă când visezi struguri
Ce înseamnă când visezi struguri

Strugurii sunt simbolul prosperităţii, al plăcerii şi al bucuriilor, însă situaţia diferă de la caz la caz.

Atunci când strugurii sunt acrii şi în visul nostru suntem obligaţi să îi mâncăm este posibil ca ei să reprezinte simbolul unor situaţii în care am fost târâţi sau chiar prezenţa unor persoane pe care suntem forţati să le acceptăm.

Când ne apar în vis, strugurii reprezintă de regulă veşti bune, aduc bucurii şi evenimente fericite, însă cel mai mult contează, forma, culoarea şi gustul care ni se prezintă în vis.

Ce înseamnă când visezi struguri negri?

Dacă în visul tău strugurii negri sunt copţi şi dulci este semn că te bucuri de prezenţa cuiva sau că o persoană extrem de dragă ţie urmează să apară în peisaj. De asemenea, nu este exclus să te îndrăgosteşti de cineva care are o putere de atracţie imensă asupra ta. Strugurii negri înseamnă plăcere, iar dacă visezi că îi culegi este semn că în curând vei culege roadele muncii tale şi vei vedea rezultatele unor proiecte la care ai depus multe eforturi. Pe de altă parte dacă visezi o vie întreagă cu struguri negri e posibil să ai parte de persoane nu tocmai plăcute în jurul tău şi de necazuri neaşteptate. Vor fi persoane care te vor vorbi fără ştirea ta şi îţi vor denigra reputaţia pe nedrept. Strugurii negri în simbolistica onirică românească prevestesc iubire, pasiune dar şi păcat şi necazuri. Boabele de struguri negri anunţă lacrimi şi tristeţe, mai ales dacă visezi că mănânci cu plăcere boabă cu boabă.

Asemănători cu strugurii negri sunt cei roşii, dar care aparţin unui alt soi. Dacă în visul tău îţi apar struguri roşii e semn că îţi doreşti foarte mult să ai un loc de muncă sau că te simţi în putere şi vrei să te afirmi în domeniul în care activezi. De asemenea, strugurii roşii semnifică iubirea unei persoane care îşi doreşte să fie alături de tine toată viaţa. Dacă visezi că îi mănânci, strugurii roşii anunţă faptul că îţi face plăcere să petreci timp cu o anumită persoană şi că ai parte de bucurii alături de el/ea.

Ce înseamnă când visezi struguri albi?


Strugurii albi prevestesc prosperitate, belşug şi sănătate. Dacă visezi struguri albi este semn că vei avea parte de veşti bune, veşti care te bucură şi evenimente plăcute, mai ales în familie. Dacă aşteptai o veste cu privire la starea ta de sănătate sau a unei rude, strugurii albi prevestesc bucurie şi anunţă faptul că îţi va fi luată o piatră de pe inimă. Atunci cand în visul tău culegi struguri albi este semn că în curând vei asista la finalizarea unor proiecte bănoase şi ale unor afaceri care îţi vor aduce câştiguri majore. În simbolistica onirică strugurii albi înseamnă arginţi, iar în zilele noastre asta se traduce prin prosperitate economică, aşa că de vei visa struguri albi este semn bun, semn de bogăţie şi averi.

Ce înseamnă când visezi struguri acri

Gustul strugurilor în vis este dat de dorinţa creierului de a ne semnala o problemă. Acrul este asociat cu capacitatea noastră de respingere a situaţiilor neplăcute, aşacă strugurii acrii prevestesc pe această cale venirea unor probleme sau a unor evenimente nefericite în viaţa noastră. Strugurii de regulă anunţă neînţelgeri, despărţire şi vrajbă între membrii unei familii sau chiar în cuplu. Dacă visezi că mănânci şi culegi în acelaşi timp struguri acrii este posibil ca problemele din viaţata să ţi le atragi singur şi să fii chiar tu mărul discordiei în certurile care apar în mediul familial, scrie zenivers.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?