Ce înseamnă când visezi pisici?

 

Visele au fost mereu o poartă către necunoscut, către subconștient, oamenii încercând mereu să găsească o explicație pentru ceea ce visează. 

Când visezi pisici iese la lumina latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea dintr-un om, indiferent că este femeie sau bărbat.

Faptul că visezi pisici poate avea legătură cu nevoia ta de independența, dar poate fi, totodată și un semn rău. Pisicile sunt vânători și obișnuiesc să pandeasca pradă. Așa că visul poate fi un semn de avertizare. De asemenea, poate fi mesajul unei perioade confuze și ai nevoie de o analiză amănunțită pentru a înțelege ce se petrece de fapt.

Dacă visezi o pisică domestică sau propriul animal de companie, poate fi semnul unor emoții puternice. Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau visele cu și despre pisici cu subconștientul uman.

Ai pisica? Îți plac pisicile? Dacă visezi pisici, cel mai probabil primești mesaje de la subconștient. Pisicile sunt asociate cu abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns. Asocierea este datorată faptului că pisicile pot vedea noaptea.

Dacă visezi un copil care ține în brațe o pisica, poate însemna că urmează să se întâmple ceva foarte important pentru ține în viitor. Dacă visezi că adopți o pisica, înseamnă că urmează să împărtășești cuiva niște idei, gânduri. Dacă visezi o pisica agresivă, poate însemna că cineva din viață ta nu este de încredere sau te-a trădat (te va trăda).

Dacă pisica este blănoasă, înseamnă că ești în căutarea confortului în viață ta și poate fi un mesaj să ai multă grijă de ține. Dacă visezi că te zgârie o pisica, s-ar putea să ai probleme cu o persoană de sex feminin.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?