Ce este "demonul karmic" care îi ucide pe oameni la vârsta de 27 de ani

 
Demonul karmic
Demonul karmic

Vârsta de 27 de ani a fost identificată de astrologi ca fiind returul demonului karmic. Un fenomen mai puțin cunoscut, misterios, dar care pare a fi teribil. Este vorba despre planeta Neptun care guvernează acest fenomen malefic.

În data de 18 iunie 2011, la Belgrad, Amy Winehouse, celebra cântăreață, este huiduită pe scenă de miile de fani. Este beată, consumase droguri și este incapabilă să cânte. Darul neptunian al lui Amy a fost indiscutabil vocea sa. Un dar otrăvit. Căzuse în infernul drogurilor și al alcoolului. Va muri la vârsta de 27 de ani. Astrologic vorbind, tragedia s-a petrecut într-o conjuncție nefavorabilă pentru zodia Fecioarei.

Saturn, planeta testelor, a probelor la care suntem supuși. Pluton, planeta distrugerii, transformă anxietatea în angoasă. Luna, planeta emoțiilor. Conjuncția lui Neptun cu aceste trei planete a dus la un dezechilibru pentru Amy și la gesturi extreme. Să nu uităm că, înaintea concertului de la Belgrad, ea terminase o cură de dezalcoolizare, potrivit efemeride.ro.

Cu toate acestea inevitabilul s-a produs. Astrologii consideră că vara lui 2011 a fost un moment propice pentru revenirea demonului karmic.

Vârsta de 27 de ani este critică și fatidică. Unii dintre cititori nu vor crede acest lucru. O statistică arată că multe personalităţi din lumea muzicală au murit la această vârstă. 18 septembrie 1970, Jimi Hendrix este găsit mort, în camera sa de hotel. Consumase vin și somnifere. Avea vârsta de 27 de ani. Se înecase cu propria vomă.

4 octombrie 1970, Janis Joplin moare în urma unei supra doze de heroină, într-o cameră insalubră a unui hotel.
Și mai stranie a fost moartea lui Jim Morrison, cântăreț în formația Doors. În 2 iulie 1971, aflându-se împreună cu prietenii săi, le-a spus acestora, știți că beți cu numărul 3?

A doua zi, în 3 iulie, Morrison a fost descoperit mort în baie, într-un hotel din Paris. Vorbim despre blestemul vârstei de 27 de ani, pentru cei trei J, Jimmi, Janis și Jim. În data de 3 iulie 1969, fondatorul formației Rolling Stones este descoperit mort. Murise prin înecare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?