Ce drumuri sunt ÎNCHISE din cauza zăpezii

 
DRUMURI ÎNCHISE din cauza viscolului
DRUMURI ÎNCHISE din cauza viscolului

Traficul rutier este oprit pe unele porţiuni de drum din România, din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă.Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ninsorilor din ultimele zile, sunt impuse următoarele restricţii în traficul rutier, feroviar şi maritim:

Circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci - Rânca este închisă pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri, în judeţul Gorj.

Traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita judeţelor Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor autocamioane neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Pe DN 66 Târgu Jiu - Petroşani, între Bumbeşti-Jiu (jud. Gorj) şi Petroşani (jud. Hunedoara) este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 este întreruptă între kilometrii feroviari 90 şi 108, pe raza judeţului Gorj (între staţiile CF Valea Sadului şi Pietrele Albe).

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 202 este întrerupt şi pe raza judeţului Hunedoara, la kilometrii feroviari 112+800 (în zona staţiei CF Strâmbuţa) şi 84+200 (în zona staţiei CF Livezeni) din cauza unor fire de înaltă tensiune rupte în urma căderilor de zăpadă.

Portul Mangalia este închis, din cauza vântului puternic.

Situaţia drumurilor din Argeș! TIR-uri blocate şi copaci căzuţi

Situaţia drumurilor din Argeş, luni dimineaţă, era următoarea: toate drumurile judeţene erau acoperite cu un strat de zăpadă de 1-2 centimetri, în unele zone chiar mai mult. Pe DJ 659 în comuna Rociu, şoseaua era înzăpezită, traficul fiind îngreunat.

Un autoturism a derapat şi a ajuns în şanţ. Pe DN 7C, la km 92-99 pe Transfăgărăşan (de la coada Lacului Vidraru la Piscu Negru) aproximativ 50 de copaci erau căzuti pe carosabil. O problemă era pe DN 65, şoseaua Piteşti-Slatina, unde circulaţia a fost blocată multă vreme. Mai multe TIR-uri nu au putut urca sau coborî panta la Mârghia din cauză că şoseaua era acoperită cu zapadă. S-a acţionat cu utilajele dar s-au format coloane lungi.

În cele din urmă a fost permisă circulaţia autovehiculelor. TIR-urile au fost nevoite să stea parcate pe marginea drumului, scrie Realitatea de Arges.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?