Ce au păţit mai mulţi turişti la Sarmisegetusa

 
Sarmisegetuza Regia, din nou deschisă vizitatorilor
Sarmisegetuza Regia, din nou deschisă vizitatorilor

Reprezentanții IJJ Hunedoara au aplicat 11 sancțiuni contravenționale unui grup de turiști care au pătruns în situl arheologic Sarmizegetusa Regia în afara orarului de vizitare.Jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Grădiștea de Munte au aplicat marți mai multe amenzi pentru nerespectarea orarului de desfăşurare a activităţii de vizitare a sitului arheologic şi pătrunderea în incinta monumentului prin altă direcţie, în afara programului de vizitare afişat şi publicat.

Jandarmii montani au sancţionat un grup de turişti care au pătruns pe alte căi de acces, înaintea începerii programului de vizitare al sitului. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara, recomandă tuturor turiştilor care doresc să viziteze situl arheologic Sarmizegetusa Regia să se informeze cu privire la intervalul orar destinat vizitării monumentului, scrie hunedoaralibera.ro.


Orarul de vizitare a monumentului este afişat la casa de bilete amplasată la poarta de intrare în sit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?