Ce au găsit polițiștii în garajul unui brăilean. Avea ușă termopan și antenă satelit

Un brăilean și-a amenajat un birou în garaj
Un brăilean și-a amenajat un birou în garaj
FOTO: Obiectivbr.ro

Un brăilean și-a transformat garajul în birou, dotat cu uși termopan și antenă satelit. Asta în timp ce își parca mașina pe domeniul public.Românii sunt foarte ingenioși și fiecare zi aduce o nouă dovadă în acest sens. În Brăila, proprietarul unui garaj a schimbat destinația coșmeliei, în vreme ce a continuat să își parcheze nașina pe domeniul public.

Fostul garaj a fost transformat în birou, dotat cu uși termopan și antenă satelit. Situația a fost sesizată de un vecin și a ajuns în atenția ziariștilor de la Obiectivbr.ro.

Poliția a confirmat. ”La data efectuării verificărilor s-a constatat faptul că în interiorul garajului era amplasat un birou. Urmare a constatărilor făcute s-a informat prin adresă S.U.P.A.G.L. Brăila despre faptul că utilizatorul garajului a schimbat destinaţia acestuia urmând conform regulamentului existent să se procedeze în consecinţă. Concomitent, poliţiştii locali au aplicat o somaţie utilizatorului garajului pentru a-l folosi potrivit destinaţiei şi să desfiinţeze biroul înfiinţat”, au precizat polițiștii.

Existenţa garajelor amplasate printre blocurile din municipiu începe să deranjeze tot mai mulţi brăileni posesori de autoturisme, care spun că în locul acestora ar trebui amenajate locuri de parcare, pentru ca toată lumea să aibă unde să-şi ţină maşina. Iar când se observă că unii proprietari de garaje le folosesc în cu totul alte scopuri decât să îşi adăpostească autoturismele, indignarea celor rămaşi pe “dinafară” este cu atât mai mare, scrie Obiectivbr.ro.

 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?