Nu doar PSD face bani în Teleorman. Ce afacerist a făcut avere din contracte cu statul

 
Contracte cu statul în Teleorman
Contracte cu statul în Teleorman

Un afacerist din Teleorman a făcut miliarde din contracte cu statul, după ce s-a alăturat PNL, scrie Realitatea de Teleorman.Omul de afaceri Florică Mara a reușit să-și dezvolte afacerea după ce a intrat în PNL Teleorman, arată sursa citata. Într-un singur an, afaceristul a încheiat contracte de zeci de miliarde cu primăriile galbene din județ.

n anul 2017, Florică Mara a trecut la PNL, după o experiență ratată la conducerea UNPR Teleorman. La scurt timp după această mutare, în luna mai a anului 2018, firma lui Florică Mara, denumită Mara Prod SRL, semna un prim contract cu Primăria Plosca din județul Teleorman. Obiectul contractului constă în... modernizarea drumurilor publice. Este vorba despre proiectarea și execuția unor drumuri de interes local în valoare totală de 1.981.457,99 lei.

Nu mai târziu de luna iulie a aceluiași an, Florică Mara, prin intermediul aceleiași companii, semnează un alt contract cu statul, de data aceasta protagonist fiind comuna Furculești. Aici discutăm despre un contract vizând proiectarea și execuția de lucrări pentru obiectivul „Sursă și gospodărire de apă, comuna Furculești, județul Teleorman. " Aici, firma lui Mara își asumă să execute lucrări la conducte de alimentare cu apă, incluzând proiectare și execuție lucrări la sistemul de alimentare cu apă cu organizare de șantier. În urma licitației organizate, Mara semnează un nou contract cu statul, în valoare de 2.516.508 lei.

Pe 19 noiembrie 2018, firma lui Florică Mara mai semnează un contract în valoare de 21.398.843,01 lei cu comuna Bragadiru din Teleorman, contractul având ca obiect extinderea rețelelor cu apă și canalizare menajeră. Surse apropiate primăriei din comuna respectivă susțin că se știa cu mult timp înainte că lucrarea va intra pe mâinile din ce în ce mai prosperului afacerist de Teleorman. Desigur, dacă verificăm asta în SEAP, niște indicii în acest sens am avea: s-a mers pe varianta procedurii simplificate și nu s-a organizat o licitație electronică.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?