Ce a surprins pasagerul unui avion într-o fotografie? Nimeni nu-și poate explica acest lucru

Un pasager, care călătorea cu avionul de la Varșovia la Londra, a zărit pe geam mai multe siluete bizare pe un nor. A avut inspirația să le fotografieze și mai apoi să trimită imaginea la MUFON, organizația care se ocupă cu fenomenele extraterestre.Pasagerul susține că aceste siluete aveau forme tubulare și păreau că nu sunt formațiuni naturale. Șocat de ceea ce vede, a luat telefonul mobil și a executat mai multe cadre. A realizat că siluetele nu au ce căuta acolo și este posibil să fi fost de origine extraterestră sau necunoscută.

În raportul trimis spre MUFON, martorul a descris ființele ciudate având o siluetă tubulară și foarte subțire. Culoarea lor era un gri închis și nu păreau să se miște.

De asemenea, fotografia a fost încărcată pe rețelele de socializare și părerile au fost împărțite. Unii susțin că poate fi vorba despre vârful unei clădiri sau despre mini-tornade.

Este vorba despre două siluete mai mari și două mai mici. Acestea sunt foarte apropiate și par că aibă un cap, trunchi, membre și picioare.  

Sursa Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?