Ce a răspuns Paul Stănescu, întrebat dacă îi e ruşine să iasă pe stradă cu Dragnea

 

Vicepremierul Paul Stănescu a spus, joi, că nu îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Adrian Ţuţuianu relatează că Stănescu le-a cerut colegilor să verifice reacţia oamenilor dacă ies pe stradă cu liderul PSD, scrie MediafaxÎntrebat, joi, la Parlament, dacă îi este ruşine să iasă pe stradă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns negativ. „Nu. Cu nimeni nu mi-e ruşine”, a declarat Stănescu, la ieşirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor.

Chestionat de presă dacă este reală relatarea lui Adrian Ţuţuianu şi dacă le-a cerut colegilor să facă un experiment să iasă cu dl Dragnea pe stradă să vadă reacţia oamenilor, Stănescu a zâmbit şi s-a întors cu spatele la jurnalişti. „Nu ştiu”, a spus vicepremierul.

Într-o înregistrare prezentată de România TV, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu vorbeşte despre discuţia din CEx al PSD în care Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor că dacă vor cu Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să iasă cu el prin Bucureşti, iar dacă reacţia oamenilor e bună, atunci "noi suntem nişte idioţi".

Potrivit unei discuţii audio între senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi primarii social-democraţi din judeţul Dâmboviţa, la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor, "în stitul lui mai cu «ar’metica», că cei care vor să-l susţină pe Liviu Dragnea să îl ia de mână şi să se plimbe cu el prin Bucureşti, Braşov sau Cluj, iar dacă reacţia oamenilor este una pozitivă, atunci "noi suntem nişte idioţi". Însă "dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru", a povestit Ţuţuianu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?