Ce a pățit un bărbat care a cumpărat un fierbător electric la preț redus

 

Barry Downes, un bărbat din Londra, s-a bucurat recent după achiziţia unei căni electrice cu preţul redus de pe urma sărbătorilor de Crăciun. Când a deschis cana cea nouă, a descoperit în interior un pui de şarpe, scrie Mediafax.ro. Societatea pentru Prevenirea Cruzimii împotriva Animalelor afirmă că Barry Downes i-a contactat pentru colectarea unui animal după ce a deschis fierbătorul cumpărat pe 28 decembrie. Aparent, şarpele şi-a croit drum prin bucătăria lui.

Downes a folosit un capac de la o oală pentru a izola şarpele până la venirea unui voluntar, Ella Davies, din cadrul organizaţiei pentru protecţia animalelor.

„Downes a explicat că are probleme cu vederea şi initial a crezut că şarpele făcea parte din materialele folosite la împachetarea produsului. Doar atunci când l-a atins, şi-a dat seama că de fapt era viu”, a spus Davies.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?