Ce a înțeles Tit Brăiloiu din refuzul lui Iohannis: “ Probabil nu i-a plăcut costumul meu”

 
Senatorul "Facebook", acuzat că nu-şi recunoaşte fiulde 6 ani
Senatorul "Facebook", acuzat că nu-şi recunoaşte fiulde 6 ani
Senatorul "Facebook", acuzat că nu-şi recunoaşte fiulde 6 ani Senatorul Brăiloiu

“ Probabil nu i-a plăcut costumul meu”. Asta a înțeles Brăiloiu din refuzul președintelui Iohannis. Cam asta este ceea ce a înțeles acesta din sintagma folosită de președinte: ”Persoanele propuse nu sunt pregătite, nu au ținuta necesară pentru a ocupa portofoliile”, informează Europa Liberă.

 

 “A spus că cele trei persoane nu au vestimentația, probabil nu i-a plăcut culoarea costumului meu, o să mă duc să îmi cumpăr altul și o să mă numească ministru(...) Până la urmă, vrea sau nu vrea, Coaliția de guvernare a format Guvernul”, a afirmat Brăiloiu.

În plus, acesta  a declarat pentru Europa Liberă că nu contează ce dorește președinte, iar calea de urmat o să fie restructurarea Guvernului în Parlament.

Senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu s-a remarcat printr-o serie de acțiuni și declarații controversate. În septembrie 2018, Brăiloiu a întrebat-o pe Carmen Dan, la audierile pe tema violențelor din 10 august, dacă în opinia sa se impune ”o reglementare care să controleze și aceste rețele sociale”. 

”Nu avem pentru Facebook nici un control. Credeți că guvernul poate iniția acest tip de legislație?”, a întrebat senatorul PSD. 

În ședința de plen din 21 decembrie 2017, senatorul PSD Liviu Brăilou i-a adresat cuvinte injurioase Florinei Presadă. ”Prințeso, s… p…”, i-a spus Brăiloiu când senatoarea USR i-a dat drept cadou de sărbători un exemplar din ”Ferma animalelor”, de George Orwell.

În noiembrie 2017, senatorul PSD de Constanta Liviu Brailoiu  i-a numit „ciobani” pe jurnaliștii care îl așteptau pe ministrul Mihai Fifor, după ședința Comisiei de apărare din Senat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?