Ce a găsit un fotograf, la marginea unei păduri din Timişoara: a paralizat de spaimă

 

Îşi luase camera şi se plimba prin pădurea aflată la marginea Timişoarei, în vecinătatea comunei Giroc. Este vorba de un fotograf care, marţi după-amiază, ‘vâna’ nişte cadre spectaculoase cu natura.

La un moment dat însă, bărbatul a observat în pădure un obiect suspect. S-a apropiat şi în acea clipă şi-a dat seama că sub ochii lui era un proiectil. Speriat că acesta ar putea exploda, a dat imediat alarma la numărul de urgenţă 112 şi a supravegheat locul până la sosirea specialistilor de la Protecţia Civilă şi Pompieri, pentru ca nu cumva să se apropie cineva şi să se întâmple o nenorocire, scrie Opinia Timişoarei.

Pirotehnicienii au stabilit că e vorba de un proiectil din timpul războiului, l-au ridicat cu mare grijă şi urmează să îl distrugă într-un poligon.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?