CCR va decide pe 7 martie dacă Dragnea poate fi premier. Ce se întâmplă cu Grindeanu?

Curtea Constituțională va decide pe 7 martie dacă Liviu Dragnea poate fi premier. PSD, prin vocea lui Codrin Ștefănescu, a anunțat că speră într-o decizie favorabilă. Secretarul general al PSD a subliniat însă că Sorin Grindeanu nu este în pericol în cazul unei decizii favorabile."Nu vrem să facem o modificare de Guvern. Sperăm ca Guvernul PSD-ALDE să ducă la bun sfârșit ce are de făcut.

Legea dacă va fi modificată, va fi pentru toate cazurile de acum înainte. Nu înseamnă că vom schimba Guvernul.

Este o condamnare politică pentru noi toți. Va rămâne în istorie ca o condamnare politică a Sistemului. Se va face o modificare pentru zeci de mii de oameni.", a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Potrivit Legii 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor "pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetăţenia română şi domiciliul în ţară, se bucură de exerciţiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?