CCR a respins aberația lui Dragnea ,,România 2040''

 
Liviu Dragnea recunoaște că decizia CCR l-ar putea ajuta
Liviu Dragnea recunoaște că decizia CCR l-ar putea ajuta

CCR a respins aberația lui Dragnea ,,România 2040''. Curtea Constituţională a României a admis, joi, sesizările formulate de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de PNL şi USR, asupra Legii pentru elaborarea şi actualizarea Strategiei naţionale pe termen lung "România 2040", informează Realitatea TV

Legea în cauză înstituia o comisie condusă de şeful Camerei Deputaţilor, la acel moment Liviu Dragnea, care avea ca sarcina să elaboreze o strategie de dezvoltare până în 2040. Această strategie urma să fie implementată de toate guvernele PSD până în 2040.

Comisia "România 2040" urma să fie condusă de președintele Camerei Deputaților, iar coordonarea metodologică şi științifică a activității Comisiei "România 2040", precum și a întregului proces de elaborare a strategiei, urmau să fie realizate de Consiliul de Programare Economică şi Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză.

Actul normativ mai prevedea, pentru asigurarea consensului naţional şi a validării direcțiilor de dezvoltare, organizarea, de către Comisie, de dezbateri publice, sub forma unor forumuri naţionale, cu participare deschisă, în care se vor prezenta rezultatele de etapă.

Documetul inițial prevedea ca, în funcție de schimbările din contextul internaţional şi de evoluțiile economico-sociale interne, Strategia "România 2040" se va actualiza la un interval de 3 ani, de către Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză şi va fi prezentată Guvernului şi Parlamentului, după avizarea de către Consiliul de Programare Economică.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Constantin Gadea
06 Jun 12:39
CE VA IMPIEDICA ROMANI SA DEVENITI STAPANI PE SOARTA VOASTRA SI A ROMANIEI ? Lipsa de vointa si lipsa de unire. Dupa masacrul din decembrie ’89, pastorit de bolsevicul Iliescu, l-ati ales ca PRESEDINTE chiar pe acesta. Dupa ce pro-moscovitul si-a chemat in Capitala hoardele de mineri si securimea, sa-i salveze tronul, intreaga omenire s-a cutremurat, dar voi tot pe Iliescu l-ati votat, in 2000. Poate nu stiati ca Ion Ilici Iliescu este nepotul unui criminal rus, Vasili, fugit din Rusia la noi, in Oltenita. Ar trebui sa stiti cum au tradat Romania, atat cei doi baieti ai lui Vasili, cat si Iliescu. De ce nu a fost judecat Iliescu pana in prezent ? Din cauza lasitatii noastre. Nu este admisibil, ca un popor de peste 20 de milioane de oameni sa lase nepedepsiti pe marii criminali si pe marii jefuitori ai acestei tari. De ce ne-am lasat condusi de banda BDT a lui Dragnea si Tariceanu, care timp de doi ani si jumatate nu au construit nimic, dar au umplut tara de datorii externe ? Care, zi de zi, au avut ca preucupare: CUM SA PUNA STAPANIRE PE TARA, cucerind institutiile statului, una cate una, in baza dreptului… ,,FIINDCA PUTEM”. Dar si noi am putea SA PUTEM. Am putea sa recurgem la boicotarea Parlamentului. Am putea recurge la incetarea lucrului. Am putea ca pe indivizii Bandei BDT sa-i boicotam, lipsindu-i de orice serviciu. Pe periculosul C.P.Tariceanu il putem impiedica sa mai traiasca in Romania, daca nu isi rezolva toate problemele cu Justitia, inclusiv aceea cu afacerea STERLING RESURCES si relatiile cu spionul ungur ERNO RUDAS. De ce nu se aduna 100 de romani, inimosi ca Rares Bogdan, sa infiinteze un partid puternic de intelectuali, care sa salveze in mod definitiv Romania ? Basescu e patriot si cel mai bun politician din UE. Gresiti ca il ocoliti !
Răspunde
0 0
Era mai bine decit NIMICul actual
06 Jun 12:12
Cel putin pe hirtie ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?