Cazul polițistului pedofil se agravează: ce acuzații i s-au mai adus lui Eugen Stan

Cazul polițistului pedofil se agravează: ce acuzații i s-au mai adus lui Eugen Stan
Cazul polițistului pedofil se agravează: ce acuzații i s-au mai adus lui Eugen Stan

Faptele lui Eugen Stan au revoltat o țară întreagă. Scandalul polițistului pedofil a scos la iveală o față ascunsă a Poliției Române, iar detaliile care se află treptat vor păta imaginea autorităților din ce în ce mai mult.Potrivit bugetul.ro, în cei 20 de ani de activitate în structurile Jandarmeriei, Eugen Stan a primit o singură dată mustrare scrisă din partea superiorilor săi. Pentru neglijenţă. Însă surse vorbesc despre faptul că agentul acuzat acum de pedofilie ar fi furat o mochetă chiar din sediul Parchetului Instanţei Supreme.

Nu s-a deschis o anchetă nici în 2007, când ar fi furat o mochetă din sediul Parchetului General, instituţie pe care trebuia să o păzească. Cum nimeni nu a depus plângere, Eugen Stan ar fi primit doar o mustrare scrisă.

A fost sancţionat disciplinar pe 25 septembrie 2007 pentru „neglijenţă manifestată în îndeplinirea dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici sau de la autorităţile anume abilitate de lege”. Chiar şi atunci a primit calificativul „bine”. Eugen Stan a lucrat 20 de ani în Jandarmerie, din decembrie 1990 până în 2010. A fost avansat în grad, iar totul a culminat cu transferul în Poliţie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?