Cazul șocant al unui model. Un lucru banal pe care îl folosesc toate femeile a mutilat-o pe viață

 

Lauren Wasser are 29 de ani și este pe cale să își piardă piciorul. Tragic este însă că femeia a pierdut deja celălalt membru, din cauza unui produs de igienă feminină.

Mai exact, un tampon este ceea ce a dus la amputarea primului picior al lui Lauren, iar acum, la cel de-al doilea. Tânăra și-a făcut public cazul, pentru a informa cât de multe femei posibil, despre pericolele pe care utilizarea tamponelor le poate aduce.   

Lauren a dat în judecată compania care produce produsul pe care l-a utilizat, spunând, în apărarea ei, că a urmat întocmai instrucțiunile de utilizare, care spun să nu folosești un tampon intern mai mult de 8 ore consecutive. 

Femeia spune că inițial a crezut că este doar răcită, însă coagularea sângelui a dus la un infarct, după care la cangrene în ambele picioare. Lauren își continuă carieră de model acum și pozează de fiecare dată cu proteză la vedere: ,,În câteva luni se va ajunge la amputarea celuilalt picioar. NU pot să fac nimic în această privința. Dar pot să fac orice pentru a atrage atenția altor persoane, pentru a le ajută să se protejeze”, a spus tânăra, scrie perfecte.ro.

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?