Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dus în arestul central din Olt

 
Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dus în arestul central din Olt
Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dus în arestul central din Olt

Noi date din ancheta în cazul Caracal. Gheorghe Dincă se află în aceste momente în arestul central din Olt. A fost dus acolo din Capitală pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea crimelor.

Anchetatorii vor trebui să refacă traseul și întreg tabloul tragediei, pas cu pas. Între timp, astăzi, părinții Alexandrei Maceșanu, sfâșiați de durere, vor participa la un miting în Piața Revoluției, în memoria fiicei lor. Alexandra ar fi împlinit, astăzi, 16 ani.

Reamintim că, pe 24 iulie, Alexandra Măceașanu, o copilă de doar 15 ani, a luat o mașină de ocazie din localitatea Dobrosloveni și l-a rugat pe șofer, Gheorghe Dincă, s-o ducă în Caracal, la liceul Mihai Viteazu, unde era elevă în clasa a IX-a. Nu știa în mașina cui se urcă și nu știa nici că va fi ultimul ei drum. A ajuns în oraș, dar nu unde s-ar fi așteptat, ci în casa propriului ei călău. Tânăra a fost bătută în mașină, legată de mâni, cu bandă adezivă la ochi și la gură și apoi după în casa ororilor. Aici, Dincă a omorât-o, iar apoi ar fi ars cadavrul într-un cuptor improvizat.

Alexandra s-a născut la 15 septembrie 2003, în localitatea Dobrosloveni, județul Olt, fiind primul copil al soților Măceșanu. Din spusele părinților și al profesorilor, învăța bine, avea note mari la școală și făcea parte dintr-un grup de dansuri populare.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciuma rosie blestemata
15 Sep 14:36
Ar fi trebuit sa lupte cu toate fortele impotriva celor care isi permit sa necinsteasca si sa ciopirteasca un copil, un roman ...
Răspunde
0 0
Bakos
15 Sep 10:27
Eu nu cred ca a putut sa arda corpul Alexandrei,intr-un timp atit de scurt.De cand a dat telefon si pina a intrat politia la el.Trebuia sa arda mult mai mult timp ca sa nu mai ramina oase,(doar cateva).Oasele acelea sunt de la alt om,probabil din cimitir,pentru inducere in eroare.Si eu ma rog la Dumnezeu ca aceste 2 fete sa fie in viata.Doamne ajuta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?