Cazul Caracal: Șefii din Poliție care au ignorat-o pe Alexandra, audiați la Slatina

 

Cazul Caracal: Audieri pe bandă rulantă la Slatina! 

Șefii din Poliție care au ignorat strigătul de ajutor al Alexandrei Măceșanu au fost chemați să dea declarații la Parchetul Tribunalului Olt.

Cazul Caracal. Soția și copiii lui Gheorghe Dincă, audiați la DIICOT. Incidente la sosirea acestora

Alexandra Mâceşeanu a sunat la 112 şi a cerut să fie salvată, la Caracal. Discuţia integrală a fetei cu poliţiştii a fost publicată pe contul de Facebook al unchiului ei, Alexandru Cumpănaşu.

Alexandra a spus că a fost răpită, le-a spus operatorilor care i-au răspuns că îi este frică, a plâns în hohote, s-a rugat, a implorat, dar tot nu a fost salvată.

Ea le cere poliţiştilor să vină cât mai repede, pentru că e răpită, iar poliţiştii o întreabă: "Unde să venim domnişoară."

Viorel Florescu, polițistul care a vorbit cu Alexandra atunci când fata a sunat la 112, susține că nu a avut o "atitudine refractară", așa cum se menționează în raportul Ministerului de Interne, mai ales că ea plângea și suspina la telefon. Alexandra l-ar fi anunțat că este în cartierul Bold din Caracal, însă polițistul spune că nu știa despre ce este vorba pentru că ei, la dispecerat, nu știu zona Caracalului și că a întrebat-o pe fată dacă este în județul Olt.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Unde sa venim???????
22 Aug 15:29
Primele 4 cifre arata in ce retea era telefonul de pe care s-a primit strigatul de ajutor. In 5 minute se putea suna la compania de telefoane si afla cine este abonatul si unde locuieste. In alte cateva minute se putea ajunge la locul respectiv. Fiind data plangera verbala de bataie si viol facuta de un minor SE PUTEA INTRA IMEDIAT IN IMOBIL!
Răspunde
0 0
Unde sa venim???????
22 Aug 15:28
Primele 4 cifre arata in ce retea era telefonul de pe care s-a primit strigatul de ajutor. In 5 minute se putea suna la compania de telefoane si afla cine este abonatul si unde locuieste. In alte cateva minute se putea ajunge la locul respectiv. Fiind data plangerea verbala de bataie si viol facuta de un minor SE PUTEA INTRA IMEDIAT IN IMOBIL!
Răspunde
0 0
Miki
22 Aug 13:40
Nici nu trebuie sa cunoști zona Caracal ci doar sa știi deschide tableta si programul cu localizarea trimis de cei de la STS.Cine poate cunoaște tara întreaga.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?