Cazul bizar al eroinei CpF Kim Davis, îmbrățișată de mitropoliții BOR, concediată de alegătorii SUA

 
Kim Davis
Kim Davis

Kim Davis, funcționara din Kentucky care a refuzat să valideze o căsătorie gay legală și a devenit un martir al dreptei americane, îmbrățișat și de Coaliția pentru Familie din România sau chiar de Biserica Ortodoxă Română, a fost ”concediată” de alegătorii americani.

Republicana Kim Davis, celebra funcționară din Kentucky care a refuzat să valideze o căsătorie gay legală, a pierdut alegerile în fața contracandidatului democrat și va părăsi funcția deținută.

Davis a petrecut în 2015 câteva zile în închisoare, după ce a refuzat să elibereze un certificat pentru amintita căsătorie, în ciuda faptului că aceasta era legală.

Ulterior, ea a primit laude de la republicani, inclusiv de la președintele Donald Trump.

În 2017, Davis a devenit și talismanul Coaliției pentru Familie și al BOR, călătorind prin România pentru diverse conferințe.

În cadrul vizitei, Kim Davis a fost însoțită de avocatul ei Horatio Gabriel Miheț, român stabilit în Statele Unite ale Americii, precum și de reprezentanți ai Coaliției pentru Familie, potrivit Basilica.

La Sibiu, Davis s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

Apoi, ea a conferențiat și la Iași.

O altă localitate vizitată de Kim Davis a fost Timișoara unde a purtat un dialog cu Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
07 Nov 14:16
BORul e in cadere libera ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?