Caz şocant! O mamă împreună cu alte persoane VINDEAU COPII pe Instagram

 
Caz şocant! O mamă împreună cu alte persoane VINDEAU COPII pe Instagram
Caz şocant! O mamă împreună cu alte persoane VINDEAU COPII pe Instagram

Patru persoane au fost arestate, printre care se numără şi o mamă de 22 de ani şi un broker în vârstă de 29 de ani, din Indonezia, pentru că vindeau copii pe Instagram, informează CNN. Celelalte două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi pentru că îi cumpărau.Autorităţile au fost alertate despre un cont de Instagram „Private Heart Consultation”, ce presupune consultaţii pentru sarcină sau servicii de adopţie.

Femeia de 22 de ani îşi vindea copilul de 11 luni, pentru aproape 1000 de dolari, unui cumpărător din Bali, folosindu-se de Whatsapp. Poliţia spune că au găsit dovezi care arată că tranzacţiile monetare au fost duse la bun sfârşit.


Contul de Instagram a fost dezactivat. Avea peste 700 de urmăritori şi funcţiona de mai bine de un an. Pe pagină apăreau şi imagini ce prezentau convorbiri de pe Whatsapp. Într-una din ele, o mamă insărcinată în şapte luni spunea că este singură şi că are nevoie de cineva care să îi adopte copilul şi să o ascundă până va naşte, ca familia ei să nu ştie, scrie mediafax.ro.

Toţi patru au fost arestaţi şi riscă 15 ani de închisoare pentru nerespectarea protecţiei copiilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?