Caz șocant! Medicul a tăiat capul bebelușului în timpul operației de cezariană

 

O familie din comitatul Caithness, Scoția, a avut parte de un coșmar în timp ce se pregăteau de venirea pe lume a fetiței lor. În timpul operației de cezariană, medicul a tăiat capul bebelușului, lăsându-l cu o cicatrice care se întinde pe jumătate din cap. Și aceasta nu a fost singura problemă.

Karmen Edwards a fost rănită în timpul unei operații de cezariană la spitalul local, exact în ziua în care se năștea. Mama ei, Emma, suține că întregul protocol, începând cu internarea, a fost un „dezastru”.

Din cauza lipsei de comunicare și interes a cadrelor medicale, operația a fost amânată nejustificat, iar în timpul intervenției chirurgicale, medicul i-a provocat nou-născutului o cicatrice transversală, de-a lungul tâmplei stângi, lăsând-o pe micuță cu o cicatrice pe viață.

Părinții au așteptat mai bine de o zi sosirea unui chirurg care să închidă plaga copilului. Autoritățile au demarat o anchetă, care s-a soluționat în septembrie, anul trecut.

Cazul a atras atenția asupra gravelor nereguli din sistemul medical local, care forțează mamele să călătorească zeci de kilometri pentru a naște la spitale din alte orașe, relatează publicația Metro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?