Caz şocant în Germania. Asistent medical, acuzat de zeci de crime făcute ”din plictiseală”

Un asistent medical a fost inculpat pentru 97 de crime, la doi ani după ce a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a doi pacienţi. Dacă ultimele acuzaţii se dovedesc reale înseamnă că fostul cadru medical este cel mai prolific criminal în serie din ţară.Un fost asistent medical le-ar fi administrat pacienţilor săi supradoze de medicamente, pentru a le face inima să se oprească. Totul din plictiseală şi pentru a încerca să le salveze după aceea şi să fie considerat erou. Este declaraţia făcută chiar de el în instanţă.

Bărbatul a fost condamnat pentru uciderea a doi pacienţi, dar s-a lăudat că le-ar fi făcut acelaşi lucru altor 30. În aceste condiţii, autorităţile au redeschis ancheta şi au exhumat alţi 130 de foşti pacienţi. 97 dintre ei prezentau urme ale administrării unei doze fatale de medicamente de inimă.

”Cu toţii am fost afectaţi şi ne luptăm cu durerea. Dar când se întâmplă astfel de momente de cotitură, precum anunţarea rezultatelor anchetei, vă puteţi imagina ce se întâmplă în sufletele noastre, inclusiv într-al meu. Ţinem cu toţii legătura strâns. Durerea nu dispare niciodată”, a mărturisit ruda uneia dintre victime.

Apropiații celor decedați cred că nici măcar numărul de 97 nu se apropie de cel real. Şi asta pentru că mulţi foşti pacienţi au fost incineraţi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?