Caz şocant. Copil de 7 ani, violat de alţi doi minori

 
Caz şocant. Copil de 7 ani, violat de alţi doi minori
Caz şocant. Copil de 7 ani, violat de alţi doi minori

Părinţii unui copil în vârstă de 7 ani din comuna Borca, judeţul Neamţ, au depus o plângere la poliţie în care reclamă că fiul lor a fost violat de doi copii din localitate. Ancheta este derulată în paralel de poliţişti şi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului.

Cei doi presupuşi autori ai violului au vârste de 8, respectiv 10 ani şi sunt prieteni cu victima.

„Am fost sesizaţi de către conducerea Spitalului Bicaz despre faptul că un copil de 7 ani a acuzat că ar fi fost agresat sexual de alţi doi copii, unul de 8 ani şi celălalt de 10 ani. Din primele cercetări şi din cauza vârstei presupuşilor agresori se pare că nu ar fi vorba despre un abuz sexual, ci despre jocuri cu tentă sexuală, dar cazul este în acest moment în lucru”, a declarat, pentru Agerpres, Cristina Păvăluţă, directorul DGASPC Neamţ.

Un specialist de la Serviciul Abuz din cadrul instituţiei participă la audierea victimei şi a agresorilor, dar şi la cercetările demarate de către poliţişti în acest caz. De asemenea, se aşteaptă raportul medico-legal în baza căruia se va putea spune dacă s-a comis o agresiune de natură fizică asupra minorului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?