Caz revoltător la o şcoală din Botoşani: Copil strâns de gât de învățător

 

Caz revoltător la o școală dintr-o localitate din județul Botoșani. Un elev de clasa I a fost strâns de gât de învățător. Cazul este anchetat de Inspectoratul școlar și Poliție. Dascălul nu este la prima abatere. În trecut a mai agresat și alți elevi, conform Realitatea TV.Incidentul a avut loc ieri la orele de curs. Copilul care învață la şcoala din localitatea Viişoara l-ar fi deranjat pe învăţător. Acesta din urmă l-ar fi strâns de gât pe băiat. Urmele mâinilor dascălului au rămas pe gâtul elevului. Mama acestuia a aflat de incident când a venit la școală să-și ia copilul. Părinții au depus plângere la poliție.

"Soția s-a dus să depună actele pentru rechizite și după ce a făcut ce trebuia s-a dus să-l ia de la școală. Copilul plângea și după aceea soţia a văzut că are semne pe gât. Din câte a povestit copilul, domnul învățător l-a luat de gât și l-a scos afară din clasă. Am fost la poliție , am depus plângere penală. Am fost la școală și am depus o plângere și acum urmează să mergem la Protecția Copilului", a afirmat tatăl copilului.

Învățătorul a mai lovit în trecut și alți copii. O elevă s-a ales chiar cu ochiul vânăt.

"Ne-a informat deja şcoala, s-a declanșat acolo o anchetă. Se analizează cazul şi se vor lua măsuri. El a mai avut o abatere disciplinară şi anul trecut pentru care a primit o sancţiune. În funcţie de ce stabilește raportul întocit de comisia de disciplină, administrația școlii va dispune măsuri. Sse poate ajunge chiar și până la desfacerea contractului de muncă", a precizat Inspectorul Şcolar General din judeţul Botoşani.

Dascălul mai are doi ani până iese la pensie. Acesta este cercetat pentru purtare abuzivă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?