Caz inedit la Piatra Neamț. Magistrații judecă lichidarea regimului matrimonial între două femei

 

Magistrații Judecătoriei Piatra Neamț trebuie să judece o cauză rar întâlnită - un dosar care are ca obiect partajarea de bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial, în care atât pârâta, cât și reclamanta sunt femei.Un asemenea obiect ar trebui să presupună că părțile implicate în dosar au fost sau sunt căsătorite, ceea ce nu este cazul.

”E o situație puțin atipică, dar vizează două persoane care au avut o relație de familie cu același bărbat, care ar fi decedat. În acest caz, a fost nevoie să ne încadrăm în câteva tipare generate de sistemul Ecris, acesta fiind și motivul pentru care dosarul a fost înregistrat cu acest obiect. În caz extrem, ne ducem la alte cauze, dar, aici, pentru că ne puteam încadra în proporție de 90% în situația X, ea așa a fost încadrată”, a explicat magistratul Cătălin Mormoe, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Piatra Neamț, citat de mediafax.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?