Caz incredibil în Arad! O hunedoreancă și-a găsit mătuşa pierdută în urmă cu 22 de ani

După 22 de ani de căutări neîncetate, a hunedoreancă și-a găsit, în municipiul Arad, mătușa pierdută.Ioana Pop a reușit să își găsească mătușa în urma acțiunii întreprinse săptămâna trecută de polițiștii din cadrul Poliției Locale Arad, prin care oamenii străzii au fost adunați de pe străzi și duși la adăpost pentru a fi feriți de gerul năprasnic ce se abătuse atunci peste Arad. În momentul în care citea știrea la întâmplare, mare i-a fost mirarea să vadă și numele mătușii între cei enumerați în articolul postat pe pagina de facebook a Poliției Locale Arad. Imediat cum a recunoscut numele a sunat la Arad, a luat un tren și a venit direct ca să își recupereze mătușa pe care tocmai a regăsit-o.

Femeia dispărută, Mariana Mihnea, a dispărut de acasă când avea doar 26 de ani. Femeia, care pe lângă faptul că a avut parte de o viață grea, conform celor relatate de nepoată, suferă de afecțiuni psihice, afecțiuni din cauza cărora nu vorbește cu nimeni, acesta fiind și motivul pentru care a trăit cele două decenii pe străzi.

Citeşte întreaga poveste pe Aradon.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?