Caz bizar în Vrancea: Poliţiştii au descoperit un tânăr de 20 de ani care nu a avut niciodată acte

 

Poliţiştii de la Postul Transporturi Feroviare din Focşani au descoperit, în cadrul unei acţiuni de rutină, un tânăr de 20 de ani care nu a avut acte niciodată, explicaţia mamei sale fiind că nu a avut timp să ajungă la Oficiul de Stare Civilă.

Descoperirea a fost făcută zilele trecute în timp ce poliţiştii de la Transporturi desfăşurau o acţiune în gările şi trenurile din judeţul Vrancea.

În Gara Focşani, agenţii au vrut să legitimzeze un tânăr, dar au aflat că acesta nu are acte. Ulterior, poliţiştii au aflat de la mama tânărului, care are aproximativ 20 de ani, din Buzău, că respectivul nu a avut acte niciodată.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani au depistat în Staţia CFR Focşani un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din judeţul Buzău. În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice. Din discuţiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naştere şi până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a naşterii la Oficiul de Stare Civilă”, a anunţat IPJ Vrancea.

Sursa: mediafax.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stroe vasilica
13 Sep 09:11
,, !!!!!!BIZARERIE????,, TREBUIE MUSI MUSAI,MULTIPLICAT!!!! ESTE AUR CURAT LA ALEGERI ORICARE AR FI ELE!!! OCAZIE RARA!!! RARISSIMA...CANONIZATI L DACA NU AU FACUT O DEJA!!!!!!
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
13 Sep 09:09
,, !!!!!!BIZARERIE????,, TREBUIE MUSI MUSAI,MULTIPLICAT!!!! ESTE AUR CURAT LA ALEGERI ORICARE AR FI ELE!!! OCAZIE RARA!!! RARISSIMA...CANONIZATI L DACA NU AU FACUT O DEJA!!!!!!
Răspunde
0 0
Dar primar, politist, doctor, popa, profesor existau in localitatea in care locuia tinarul !?
12 Sep 23:15
Pe nici unul nu la interesat sa vada un certificat de nastere sau buletin !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?