Cauți modelul perfect pentru măsuța de cafea? Acest designer a revoluționat ideea de mobilier

 

Designerul Derek Pearce a revoluționat creația de mobilier prin lucrările sale încântătoare. Fiecare dintre ele reprezintă un animal al cărui mediu natural este apa: hipopotami, rațe, delfini, castori, vidre, dar cum a înglobat el conceptele de natură, estetică și uz practic este cu adevărat uimitor.Când îi privești lucrările, sesizezi că animalul ales ca sursă de inspirație pare să iasă prin masa de sticlă. Pearce creează iluzia că animalul respectiv plutește liber într-un râu sau lac. 

Într-una din lucrările lui, vezi o vidră se bate două pietre, plutind pe spate între două stânci. Un alt exponat arată un hipopotam care se odihnește tolănit pe burtă, părând că te privește de deasupra suprafeței „apei” de sticlă.

Piesele lui sunt cât se poate de funcționale, dar și agreabile pentru iubitorii de animale și colecționarii de artă.

Probabil imaginația debordantă a lui Derek Pearce se datorează vastei sale experiențe de viață și profesionale, el activând de-a lungul timpului ca profesor, interpret, scenograf sau director muzical, relatează mymodernmet.com 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?