Cataramă, negustorul de speranțe

 

Cu un picior în groapă din cauza managementului dezastruos, Dinamo își păstrează potențialul uriaș ca vehicul de imagine, iar asta valorează mult mai mult decât leul cerut de Ionuț Negoiță.

Afacerist veros și speculant, acum mai preocupat de cariera politică reinventata subit, Viorel Cataramă a identificat rapid oportunitatea.

O întâlnire cu Ionuț Negoiță, ‘testul de dinamovist’ trecut cu nota 5 și un interviu în care le-a promis marea cu sarea suporterilor dinamovisti, greu încercați în ultimii ani de mediocritatea în care s-a zbătut echipa de fotbal a celui mai mare club sportiv din România. A fost suficient pentru ca Viorel Cataramă, candidatul Viorel Cataramă să obțină mai multa expunere decât a avut parte, cumulat, în ultimii cinci ani. Expunere publică, adică acea resursă valoroasă pe care o caută orice candidat la o funcție publică, orice om politic.

Ce oferă în schimb domnul Cataramă?! Speranțe! Deșarte sau nu, timpul va demonstra. Dar deocamdată, speranțe. Fostul liberal s-a documentat despre toate problemele din fotbalul românesc și a promis ca totul va fi altfel. Fără patroni-creditori, cu profesioniști responsabili, listare la bursă și problema stadionului rezolvată!

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?