Cătălin Tolontan către Recorder: "V-am sprijinit cât am putut". Replica site-ului

 
Cătălin Tolontan către Recorder: "V-am sprijinit cât am putut"
Cătălin Tolontan către Recorder: "V-am sprijinit cât am putut"

O investigație a site-ului Recorder, intitulată "Dumnezeul achizițiilor", a generat contre între jurnalistul Cătălin Tolontan, coordonator editorial la Ringier (Libertatea + Gazeta Sporturilor), și site-ul Recorder.Pe scurt, investigația site-ului Recorder a arătat cum Mădălin Iscru, un preot la o parohie din județul Tulcea, ar fi creat o rețea prin care, din poziția de administrator de firmă, ar fi primit zeci de contracte finanțate de Ministerul Dezvoltării. Dar nu asta a fost problema, ci o frază publicată ulterior de site-ul Recorder. 

"Reporterii Recorder au predat autorităților documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice" a fost fraza care a stârnit nemulțumirea lui Cătălin Tolontan

"Cu tot respectul pentru munca Recorder, cu bucuria că am fost printre primii lor donatori și i-am sprijinit în câte feluri am putut, și o voi face în continuare, asta e treaba presei? Să colaboreze cu autoritățile penale oferindu-le documente?!", a început Cătălin Tolontan critica îndreptată spre site-ul pe care a afirmat că l-a sprijinit, inclusiv prin donații.

Replica Recorder nu a întârziat să apară: "Ne acuzi că am încălcat regulile de bază ale jurnalismului, încălcând chiar tu o regulă de bază a jurnalismului: aceea care spune că nu trebuie să-ți întemeiezi acuzațiile pe presupuneri".

Citește totul pe tolo.ro!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?