Cătălin Tolontan, amenințat. Care e răspunsul jurnalistului GSP

 

Zoltan Szigheti, șeful celui mai mare agregat de publicitate din România, The Group, a trimis notificările prin care anunță că va începe un proces împotriva lui Teddy Dumitrescu și a Publicis în cazul în care acesta din urmă nu retractează afirmațiile despre ”licitațiile trucate”, scrie Tolontan, pe blog. 

"Povestea a pornit prin postarea de mai jos. Dumitrescu a susținut pe facebook că ”Elena Udrea a dat peste 20 milioane de EUR în licitații trucate de comunicare de la MDRT lui The Group”. Într-un post pe blog, legat de alt caz, am relatat marginal gestul lui Dumitrescu.

Inițial, Szigheti n-a vrut să pornească un proces, explicîndu-le oamenilor săi revoltați că ”nu acesta este stilul nostru”. Dar, după consultarea clienților, unii dintre ei l-au chemat special ca să discute tema, și pentru că în interiorul The Group angajații inistau ”să se termine cu genul acesta de acuze la adresa muncii noastre”, Zoltan Szigheti a decis să-i dea în judecată pe Teddy Dumitrescu și pe Publicis, nume din elita mondială a publicității.

Mai mult, aflați în procesul de preconstituire de probe, avocații de la ”Trăilă, Statuat, Almășan, Albulescu”amenință că vor da în judecată blogurile și siteurile dacă nu retrag relatarea postării pe care Teddy Dumitrescu a făcut-o pe facebook. Printre siteurile vizate este și tolo.ro."

Mai multe, pe tolo.ro. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?