Cătălin Rădulescu ridică armele împotriva grupului de contestatari ai PSD, înainte de CEx

 

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat înainte de CEx-ul PSD că așteaptă ca semnatarii scrisorii să dea mai multe explicații. 

"Noi suntem un partid unit și sunt niște persoane care trebuie să ne spună ce au vrut cu scrisoarea. Îl susțin pe președinte așa cum îl susțin 70- 80 la sută dintre membri, însă eu nu sunt în CEx, iar ceilalți trebuie să justifice deficitul de imagine pe care ni l-au produs, prin aceste scrisori, discuții, lucru pe care îl putea face în CEx fără scrisori. Trebuie să zică ce au vrut să spună de ce suntem în război cu DNA, cu societatea civilă. Să ne spună dacă DNA face parte din societatea civilă, SRI-ul și alte entități. Mentorul care a scris această scrisoare trebuie să explice acest lucru. Trebuie să explice acest lucru și să suporte rigorile PSD"., a spus Rădulescu.

Deputatul Mitralieră a mai spus că dacă ar fi după el ar cere excluderea unor colegi din PSD.

"Aș cere excluderea unora, nu a tuturor. Unii au greșit mai puțin, alții mai mult, unii mai pot fi recuperați. Dacă sunt cu partidul, PSD are niște reguli".

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
21 Sep 12:59
Mitraliera o mai ai? Treci la treaba!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?