Surse: Cătălin Ioniță s-ar fi întâlnit cu Gabriel Oprea. Reacția șefului DGA. VIDEO

 

Cătălin Ioniță, cel care se află în plin război cu Carmen Dan, ar fi avut în ultima perioadă mai multe întâlniri cu Gabriel Oprea, potrivit surselor Realitatea TV.Cătălin Ioniță susține însă că nu a avut întâlniri politice pentru că... NU este politician. Însă, în momentul în care a fost întrebat dacă a avut întâlniri de altă natură cu Oprea, chestorul a ignorat întrebarea.

Întrebat dacă reacția sa publică nu are vreo legătură cu eventuale întâlniri cu Gabriel Oprea pe care le-a avut recent, Cătălin Ioniță a evitat să dea un răspuns direct.

”Ce facem azi e un demers care ține de activitatea DGA. Ce vă răspund este legat de activitatea pe care o desfășor ca un profesionist. Toate aceste lucruri reprezintă alte încercări de a duce din sfera de normalitate lucrurile către o altă sferă. Nu am avut întâlniri politice pentru că nu sunt politician. Ce am de făcut în minister e să reprezint unitatea și să în deplinesc atributiile prevăzute în fișa postului”, a spus acesta.

Cătălin Ioniţă, şeful DGA, atac la Carmen Dan: Trebuie să înceteze minciunile din minister

Şeful DGA, Cătălin Ioniţă, a transmis o scrisoare deschisă în care acuză faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul Carmen Dan în structura pe care o conduce, îl vizează de fapt pe el. Acesta descrie şi momentul din 2018, când s-a aflat între Carmen Dan şi Mihai Tudose şi acuză că a fost silit să scrie demisia de la Poliţia Română, aflând din presă că a fost a schimbat. Carmen Dan s-a arătat vineri nemulţumită de activitatea DGA, spunând că ministerul are nevoie de o instituţie de integritate, “nu de un alt parchet”.

- “prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme Mihai Tudose s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord”

- “Ca urmare a presiunilor făcute am început activitatea ca Inspector General însă nenumăratele imixtiuni în activitatea firească a I.G.P.R. creau tensiuni permanente” 

Carmen Dan, despre șeful DGA: Nu e cazul să pun eu căluș la gură unui om care vrea să vorbească

- „Am aflat imediat de faptul că, faţă de şeful Poliţiei Române se desfăşoară activităţi de supraveghere operativă, deasemenea şi asupra familiei mele, existând martori şi probe video în acest sens. Am înştiinţat conducerea D.G.P.I., însă nu s-a întâmplat absolut nimic, din contră”

- „Văzând că nu pot fi manipulat am fost silit să îmi scriu un raport cu demisia din funcţie chiar înainte de o deplasare în S.U.A. la misiunea O.N.U., spunându-mi-se să plec liniştit că vom stabili ce facem. Ulterior, am aflat din mass media că mi-am dat demisia”

Tudose, dezlănțuit către Carmen Dan: ”Mincinoasă! I-am cerut demisia, s-a dus la partid la taică-su”

- “Odată reîntors la D.G.A. au continuat presiunile vizând schimbarea din funcţie a unor şefi de structuri teritoriale, aspecte pe care le voi detalia cu probe. Printre ameninţările pe care le-am primit au fost şi cele legate de înscenarea unui dosar penal la D.N.A., prezentarea tezei de doctorat ca fiind plagiată înainte ca orice organism de specialitate să se pronunţe”

- Cu privire la afirmaţia că din 1495 suspecţi, 174 sunt lucrători M.A.I., 24 având funcţii de conducere, precizez că în majoritatea dosarelor prezenţa unui cadru M.A.I. este însoţită de participaţia unuia sau a mai multor suspecţi ce nu au calitatea de angajat al ministerului. Aşadar afirmaţia că doar 10% din suspecţi sunt cadre M.A.I. este vădit neprofesionistă”

 
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Pesedist Batrin
22 Apr 14:03
SI ce daca !? Nici madama carmen nu s-a intilnit cu facultatea si nu e o tragedie, presteaza la nivel foarte inalt !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?