Cât vei suferi din dragoste, în funcție de zodie. Horoscopul inimilor frânte

 
Cât vei suferi din dragoste, în funcție de zodie. Horoscopul inimilor frânte
Cât vei suferi din dragoste, în funcție de zodie. Horoscopul inimilor frânte

Nimeni nu este ferit de suferința în dragoste, iar acest lucru este prețul pe care toți îl plătim pentru a iubi și a fi iubiți. Dar modul fiecăruia de a întâmpina suferința este diferit în funcție de semnul zodiacal.

Toți facem față altfel durerii, avem propriile mecanisme de apărare și propria durată necesară pentru a ne vindeca după o dezamăgire sentimentală. Unele persoane se prăbușesc, dar se ridică mai repede, altele rămân marcate pe viață, deși par detașate și puternice.

Iată câtă suferință ne rezervă astrele când vine vorba de iubire!


Suferința Berbecului este foarte profundă

Berbecul face parte dintre zodiile care iubesc pasional și se dăruiesc total în relație. Dar este și posesiv, gelos și are așteptări foarte mari de la partener. Iată de ce îi sunt rezervate suferințe copleșitoare, care îi pot schimba total sufletul. Berbecul nu trece niciodată cu adevărat peste o durere puternică. Dacă va fi trădat sau părăsit, el va rămâne mereu în așteptare, chiar și peste ani, visând la momentul când partenerul se va întoarce plin de regrete.

Citește continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?