"Cât timp voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România". Minciuna lui Dăncilă

 

Premierul "marionetă" Viorica Dăncilă s-a conformat dorinţei şefului de partid Liviu Dragnea şi îşi asumă o listă întreagă de majorări de taxe din 2019, deşi a spus explicit la preluarea mandatului că nu va introduce nicio taxă nouă."Cât timp voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România", a declarat Viorica Dăncilă pe 29 ianuarie 2018, la investirea în funcţie.

Dăncilă şi-a întărit atunci mesajul prin afirmaţia: "Scopul meu este acela de a uşura şi de simplifica viaţa economică, nu de a o complica. Chiar de săptămâna asta vom renunţa la Formularul 600..."

Acum ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici anunţă un pachet întreg de măsuri fiscale care îngreunează povara fiscală în mediul de afaceri. Vor fi taxate suplimentar băncile, companiile din energie şi telecom.

La rândul său, Eugen Teodorovici, spunea în luna mai că "nici pentru anul viitor nu se pune problema de a creşte vreo taxă, vreun impozit, absolut deloc". Mai mult, îi cataloga drept iresponsabili pe cei care spuneau că Executivul ar putea mări taxele.

"Aşa ceva nu există în discuţii la nivel de guvern, la nivel de coaliţie. Nici pentru anul viitor nu se pune problema de a creşte vreo taxă, vreun impozit, absolut deloc. Cei care spun tot timpul, dau astfel de veşti sunt inconştienţi, pentru că în felul acesta sunt şi iresponsabili", a declarat Teodorovici pe 2 mai 2018.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gheorghe
19 Dec 09:54
Ea e doar cu sorcova pe acolo !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?