Cât timp ar funcționa Guvernul Dăncilă cu banii celui mai bogat român(Indicele Robin Hood)

 
Viorica Dancila nu renunta la Valcov
Viorica Dancila nu renunta la Valcov
Viorica Dancila nu renunta la Valcov

Bloomberg a creat indicele Robin Hood pentru a analiza câte zile ar putea continua să funcţioneze un guvern dacă cea mai bogată persoană din fiecare ţară ar acoperi costurile, informează ZF

Au fost selectate 49 de ţări cu diverse regimuri politice şi tipuri de cheltuieli şi cei mai bogaţi oameni din fiecare dintre ţările respective. Mai apoi au fost raportate averile lor nete de la sfârşitul lunii decembrie 2017 la costul zilnic al funcţionării fiecărui guvern.

Cele mai „scumpe“ guverne sunt cele ale Japoniei, Poloniei, SUA şi Chinei, unde Jack Ma, al 16-lea cel mai bogat om al lumii, cu 47,8 miliarde de dolari, ar putea salva Partidul Comunist pentru patru zile.

Jeff Bezos nu s-ar descurca mult mai bine, chiar şi cu 99 miliarde de dolari. Cel mai bogat om al lumii n-ar putea ajuta guvernul american mai mult de cinci zile. 

Detalii pe  ZF

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?