Cât de sănătoasă este, de fapt, pielea de pește

 
Cât de sănătoasă este, de fapt, pielea de pește
Cât de sănătoasă este, de fapt, pielea de pește

Când gătești o masă cu pește, ce faci cu pielea de pește? O arunci sau o mănânci? Potrivit specialiștilor în sănătate, aceasta nu este chiar cea mai bună pentru dieta ta.Grăsimea și pielea de pește colectează toxinele care se acumulează în apele râurilor, lacurilor și oceanelor. Acești contaminanți se regăsesc și în carnea de pește, dar nu la un nivel atât de ridicat precum în pielea de pește. Din acest motiv, consumul de piele de pește nu este considerat sănătos, scrie eva.ro.

Specialiștii de la Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite sfătuiesc consumatorii să elimine pielea, grăsimea și organele interne ale peștelui prins în sălbăticie, înainte de a-l găti. Atunci când cumperi un pește întreg de la piață, acesta este de obicei eviscerat, iar pielea îndepărtată. Mercurul se regăsește și în țesutul peștilor, așa că eliminarea pielii și grăsimilor nu te va ajuta să eviți această problemă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?