"Castingul" TV, înșelătoria care face vicitme printe tineri și adolescenți

 
"Castingul" TV, înșelătoria care face vicitme printe tineri și adolescenți
"Castingul" TV, înșelătoria care face vicitme printe tineri și adolescenți

Românii care visează să apară la televizor, în emisiuni de can can, sau în reclame, riscă să piardă sute de euro şi să rămână cu buza umflată. Aşa-zişii agenţi de casting îşi aleg ţinte pe care le cheamă la mai multe întâlniri, iar de fiecare dată le cer mai mulţi bani pentru a le face celebre. Metoda de escrocare este veche, dar a devenit mai profitabilă în ultimii ani. Dacă înainte escrocii cereau doar o singură taxă, acum sunt programate mai multe întâlniri, toate contra cost. Un reportaj Realitatea TV.Aşa zişii agenţi de casting îşi fac veacul pe lângă universităţi, acolo unde au cele mai multe şanse să găsească tineri dornici de afirmare și sufucient de naivi.

"Mi-a spus să dau 100 lei taxa de înscriere, urmând ca a doua zi să am alt interviu. Mi-a aratat un contract pe care a trebuit să-l semnez și să achit 390 de euro", a povestiti o victimă pentru Realitatea TV. 

O echipă Realitatea TV a încercat să stea de vorbă cu unul dintre aşa numiţii agenţi de casting.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?