Căsătoria la care mirele a fost prezent....doar într-un tablou. Povestea incredibilă a miresei

 

Povestea unei căsătorii face înconjurul lumii, iar asta pentru că mireasa este cea care a luat decizia să se căsătorească cu piratul Jack Sparrow, un personaj fictiv, devenit celebru din seria de filme Piraţii din Caraibe.Amanda Teague, o irlandeză de 45 de ani, spune că s-a căsătorit cu "sufletul său pereche", un pirat din secolul XVIII pe nume Jack, de care spune că este bântuită. Astfel, la căsătorie cea care a spus "Da" a fost o spiritistă, care a ţinut locul piratului Jack, despre care Amanda crede că arată ca Johnny Depp interpretându-l pe piratul Jack Sparrow.

Femeia, mamă a 5 copii, susţine că relaţia spirituală cu piratul din Haiti este "cea mai puternică avută până acum cu o persoană" şi spune că i se potriveşte complet, scrie Daily Mail.

Ea îşi câştigă existenţa personificându-l pe Jack Sparrow din Piraţii din Caraibe, pentru că are impresia că e un personaj care îi seamănă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?