"Casanova" Teodorovici a frânt inimile doamnelor cu acest mesaj de 8 Martie (VIDEO)

 
Teodorovici anunță modificarea OUG 114 privitoare la 'taxa pe lăcomie'

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, "Casanova" Teodorovici a frânt inimile doamenlor cu mesajul de 8 Martie."Nu încetăm să învățăm de la femeile care ne însoțesc de-a lungul vieții, chiar dacă, de multe ori, realizăm acest lucru ceva mai târziu. În copilărie învățăm despre îmbrățișarea și mângâierea care ne fac să zâmbim (...) în tinerețe învățăm despre pasiunea și iubirea care ne transformă într-o forță a universului, iar la maturitate învățăm despre încrederea, răbdarea, ascultarea, compasiunea, înțelepciunea și, poate, suferința care ne fac să dorim femeile alături și în momentele de glorie și în cele de deznădejde.

De la femei frumoase, puternice sau celebre, femei care au inspirat lumea sau au marcat istoria, am învățat mai multe pilde despre viață (...)

Pentru toate acestea și pentru încă multe altele, doresc tuturor femeilor ca această zi să le aducă în suflet frumusețea și căldura primăverii.

La mulți ani de 8 martie!" a scris Eugen Teodorovici pe reţelele de socializare. 

Eugen Teodorovici este recunoscut drept un politician cu şarm la sexul frumos. Anul trecut, el a fost vedeta unei scene de adulaţie în grup, iar una dintre admiratoare chiar a îngenuncheat în faţa lui.

VIDEO AICI

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?