Casa ei mirosea întotdeauna frumos şi proaspăt, iar prietenii nu ştiau de ce. Iată secretul ei!

Cu toţii ne dorim o casă curată în care să miroase frumos. Putem folosi odorizante de cameră sau alte produse parfumate, dar acestea conţin o mulţime de substanţe chimice dăunătoare organismului, sau putem merge pe calea naturală. Este alegerea noastră.Dacă alegem calea mai sănătoasă, nu numai că vom proteja plămânii familiei noastre,dar putem crea, de asemenea, produse noi.

În acest articol va vom arată cum să va preparaţi propriul dumneavoastră odorizant, acasă şi fără costuri prea mari. Ingrediente puţine, rezultate bune pentru sănătate, conform andreilaslau.ro.

Ingrediente:

-10 picături de ulei esenţial ( ce aromă va place) sau granule pentru maşină de spălat

-1 lingură de bicarbonat de sodiu

-1/2 L de apă( dacă aveţi apă distilată, folosiţi apă distilat)

-O sticlă cu pulverizator curată

Mod de preparare:

Într-un vas se adaugă uleiul esenţial, bicarbonalul şi apă. Se amestecă bine cu ajutorul unei furculiţe. Transferaţi amestecul în sticlă cu pulverizator . Închideţi sticlă şi agitaţi întotdeauna cad o folosiţi. Pulverizaţi în camera , pe perdele, canapele, oriunde doriţi. Nu este toxic iar casă dumnevoastră va miroşi extraodinar.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?