Casa cu structură metalică, un proiect ce se încadrează în proiectul "Prima Casă"

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Casă la pachet. Este din fier şi se construieşte ca un joc de lego. În maximum 3 luni te muţi în ea şi e tocmai bună când vine vorba de locuinţe noi la buget redus. Preţul unei case cu structură metalică nu depăşeşte plafonul de 60.000 de euro garantat de stat prin programul Prima Casă.


Casa cu structură metalică se livrează la comandă. Grinzile de oţel se prind în şuruburi de fundaţie. Pereţii sunt tip sandwich din semifabricate, vată de sticlă, rigips, polistiren şi folie de aluminiu. Asta înseamnă că nu trebuie să scoatem mulţi bani din buzunar când vine vorba de întreţinere.

Într-o zi obişnuită de vară, temperaturile de afară urcă lejer până la 40 de grade. În interior temperatura nu depăşeşte 24 de grade, de aceea  constructorii spun că locuinţa nu necesită aer condiţionat.

Constructorul spune că pe timp de iarnă locuinţa nu necesită centrala termică pentru încălzire. Sunt suficiente caloriferele electrice, care în doar jumătate de oră de funcţiune pot asigura temperatura optimă pentru întreaga zi. 


Pentru o casă la cheie, preţul este de aproape 400 de euro pe metrul pătrat şi nu include branşamentele la utilităţi şi nici terenul. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?