Carmen Iohannis, la primul clopoţel, la Sibiu: "Nu renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala"

Dintre zecile de dascăli și sutele de părinți și elevi care au venit la deschiderea anului școlar în curtea Colegiului „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, Carmen Iohannis, soția președintelui României, a anunțat că își dorește să rămână la catedră și după ce actuala clasă a cărei dirigintă este va absolvi.Anul acesta, clasa a cărei dirigintă este soția lui Klaus Iohannis este în an terminal.

„Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante și rezultatele să fie la înălțimea așteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiți și sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care și le doresc, sper să își depășească limitele și să dovedească din nou că sunt tot mai buni“, a vorbit Carmen Iohannis despre elevii ei. Ca sfat pentru examenele care îi așteaptă la finalul acestui an școlar, profesoara de engleză a spus că e suficient să aibă încredere în puterile lor, scrie Turnul Sfatului. 

Soția președintelui României este profesoară de limba engleză la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu – unde a și fost elevă – de mai bine de 25 de ani. Din 2015, de când Klaus Iohannis s-a mutat la Cotroceni, ea a renunțat la jumătate de normă. Iar acum, spune că își dorește să continue. „Sunt convinsă că voi lua sigur clasa a noua, nu știu dacă voi fi și dirigintă, dar nu vreau să renunț la iubirea vieții mele, școala“, a spus Carmen Iohannis înainte de a intra cu elevii săi la prima oră de dirigenție din acest an școlar.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?