Carmen Iohannis, apariție de senzație pe terenul de tenis

 

Carmen Iohannis a desfăşurat, sâmbătă, prima oră de dirigenţie pe terenul de tenis de la Sibiu Open, scrie Realitatea de Sibiu.Prima Doamnă şi-a dus elevii de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", cărora le este diriginte, la prima activitate extraşcolară, respectiv un curs de iniţiere în tenis.

"Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, vârstnici. Tenisul este un sport foarte frumos, elegant, plăcut tuturor şi dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el? Sper ca după ora aceasta de dirigenţie în aer liber mulţi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, chiar şi tenis", a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis nu a jucat tenis sâmbătă, ci doar i-a privit pe elevi şi, la final, a declarat, că este mândră de prestaţia lor.

"Elevii se descurcă foarte bine. Nici nu m-am aşteptat să fie aşa de descurcăreţi şi pricepuţi. Se vede că sunt tineri, că au toată viaţa înainte, energie şi condiţie fizică şi îmi doresc, chiar dacă nu fac sport de performanţă, să facă sport să fie bucuroşi, să trăiască frumos şi sănătos. Aş juca şi eu cu unii dintre ei. Mă gândeam la Pavel, că joacă foarte bine. Probabil când o să ajung la nivelul lui o să îl provoc", a mai spus Carmen Iohannis.

Prima Doamnnă a desfăşurat diferite ore de dirigenţie în aer liber şi cu elevii din generaţiile trecute, ducându-i să viziteze chiar şi Palatul Cotroceni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?